Kontorets åbningstider er mandag til torsdag fra kl. 09.00 – 17.00 og fredag fra kl. 09.00 – 16.00 i forhold til selve sagsbehandlingen, idet vores åbningstider ellers afhænger af, hvornår vores klienter har tid.

Anja Winther Kortsen

Indehaver, Advokat, Valuar og Ejendomsmægler
tlf.: 4447 3757 / 2020 3757
e-mail: Anja@kortsen.dk

Anja har beskæftiget sig med ejendomshandler og familie-/arveret siden år 2000, hvor Anja startede som advokatfuldmægtig på et af landets førende advokatkontorer med speciale i fast ejendom. I 2009 blev Anja partner i et andet advokatkontor, men i år 2010 valgte Anja at starte for sig selv med primær fokus på klienternes behov, herunder at afholde møde med klienterne, når det passer dem, hvilket hos Kortsen Advokater betyder alle tidspunkter af døgnet.

advokat kortsen farum

Line Cortsen

Advokatsekretær, specialist i tinglysning samt ansvarlig for vores dødsbosager
tlf.: 4447 3757
e-mail: Line@kortsen.dk

Line er uddannet ejendomsmægler og har i mange år arbejdet som sagsbehandler. Line har også arbejdet med andre områder indenfor fast ejendom,og hun er bekendt med finansiering samt diverse ekspeditioner af lån mv. Line er vant til at have den daglige kontakt med alle sagens parter, og Line varetager vores ejendomshandler med fokus på klienternes behov, som er vores højeste prioritet. Line er bekendt med samtlige aspekter vedrørende en købsaftale og har derfor i særdeleshed øje for en ejendomshandels mange faldgruber.

advokat kortsen farum

Wendy Dall

Advokatsekretær, specialist i tinglysning samt ansvarlig for vores inkassosager
tlf.: 4447 3757

e-mail: Wendy@kortsen.dk

Wendy er uddannet advokatsekretær og har 20 års erfaring fra nogle af landets største advokatkontorer. Her har hun primært været beskæftiget med retssager, herunder udarbejdelse af processkrifter, materialesamlinger, ekstrakter mv. Wendy har arbejdet med alle juraens mange facetter samt inkasso, ejendomsadministration, fast ejendom og dødsboer, som netop er vores kerneområder. Wendy sætter en ære i at gå i dybden med det juridiske og er god til at bevare det store overblik, så vi kan bevare vores høje kvalitet i vores respektive sager.

Du kan også kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.